Friday, May 26, 2023

Apa Yang Menyebabkan Saya Yakin dengan Gigamax?

 Wsalam tuan. Memang  saya tak yakin 100% sbb bank2 besar dunia pun boleh tutup. Cuma yg menguatkan keyakinan saya gigamax Malaysia diterajui oleh otai2 crypto yg dah kaya Raya dan berjaya. Kedua, gigamax di bawah oleh NGO yg diasaskan oleh pakar2 crypto tadi. Mereka telah buat kajian mendalam sebelum bawa  masuk gigamax.

Gigamax is very high risk investment tp kalau saya ada RM50k, saya akan laburkan kesemuanya dan setiap minggu Saya akan keluarkan keuntungan. Lepas 4 Bulan modal dah dapat 100%. Lepas tu saya akan rolling keuntungan saja dlm gigamax. Itu cara nak minimize the risk. 

Sekarang modal saya baru USDT2000 ++ jauh lagi nak sampai RM50k

Kenapa Saya berani ambil risiko yg tinggi dlm gigamax? Jawapannya spt yg jelaskan di atas. Keyakinan saya berasas. Kedua saya perlu GANDAKAN pendapatan secepat yg mungkin sbb tiada pelaburan lain yg boleh tawarkan keuntungan sehebat ini yg saya yakin ia adalah patuh syariah dan legit.

Itu Pendirian saya. Maksudnya saya bersedia hilang RM50k Kalau itu ketetapan dari Allah. Saya yakin dgn konsep Qadha dan Qadr. Saya faham prinsip pelaburan - High risk high return. Low risk low return.

Jadi semuanya terletak kepada individu masing2. Kalau tak yakin dan tak sanggup ambil risiko kehilangan wang, jangan join. 

Gigamax tidak janjikan keuntungan tetap 1% tetapi boleh cecah 1% mengikut gaya pelabur. Kalau rajin setting, boleh dapat target 1% sehari. Kalau Malas akan dapat 0%.

Rasa nak cuba?  

Follow je step ni:

step 1

Kena buka akaun exchanger. Saya rekomen buka Bybit. Boleh guna link ini:


Kalau link ini ak boleh buka, download Bybit dari google play/ apple store.

Selepas daftar, buat verification menggunakan kad pengenalan. Pastikan maklumat mengikut KP.

Selepas sudah dapat verfication, klik deposit - deposit - crypto deposit - cari USDT -TRC20 - dan copy kod wallet address di bawah QR code dan simpan.

Step 2

Layari - www.gigamax.ai (tak perlu install apps) dan klik sign up.
Isi semua maklumat. 
Isikan nama dan alamat penuh seperti dalam KP. 
isi kod USDT address dari kod yang dicopy dari Bybit tadi.
Isi kod ini - EGHMVO3N1BP0DYS Di ruangan referral.
Server: Pilih Server 1.

Kalau semua hijau, boleh confirm/ signup.

Selamat mencuba. Kalau ada kemusykilan boleh tanya saya balik.

Lepas dah selesai pohon maklumkan kepada saya utk step seterusnya.

Salam Ukhuwah dari saya. Prof Madya Dr Nik Rahim Nik Wajis +6018 356 3832 (Call/Whatsapp) / +6014 820 7111 (call /sms only) Nilai, Negeri Sembilan

No comments:

Post a Comment

Featured Post

BENARKAH EMAS ADALAH PELABURAN TERBAIK SEPANJANG ZAMAN?

Salam sahabat semua.  Emas seperti yang kita ketahui adalah logam yang amat tinggi nilainya. Jadi tidak hairanlah sejak sekian lama, emas di...