MAMASAB - DNR BUSINESS VENTURES TEAM


ASSALAMU 'ALAIKUM  & SALAM SEJAHTERA SAHABAT SEMUA

ADAKAH ANDA ADA MASALAH DI BAWAH?


BERMINAT NAK JADI EJEN MAMASAB?

JANGAN RISAU, BIAR KAMI BANTU ANDA!

Kami di Team Mamasab amat komited untuk membantu anda berjaya. Yang bestnya, kami memang ada proven results tau? Kami telah berjaya bantu ramai usahawan untuk jana income dari rumah.


NAK TAHU TAK KENAPA SISTEM EJEN MAMASAB SANGAT POPULAR?

Korang tahu kan, yang sistem Mamasab ni tersangatlah best. Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami… Jangan tak tahu, sistem ejen kami amat popular sampai kami terpaksa hadkan pengambilan ejen-ejen baru tau. Demi nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru terjaga dan terjamin kualitinya. Best kan?

100% FREE DAN TANPA MODAL, CONFIRM TAK AKAN RUGI SAMPAI BILA-BILA

Yup! Betul tu. Memang sampai bila-bila, HQ Mamasab tak akan minta yuran keahlian, atau mewajibkan ejen-ejen mamasab membeli produk. 100% Free dan tanpa modal. Berbeza dengan brand-brand lain yang kebanyakan nya free hanya di level dropship sahaja.

Lagi satu, dah nama pun Mamasab ni tak perlu keluar modal sampai bila-bila. maka confirmlah anda tak akan rugi kan. 😛

BOLEH JADI STOKIS, TANPA PERLU PEGANG STOCK LANSUNG

Dalam Mamasab tak wajib pegang stock tau! Dari level dropship, sehinggalah level Master stokis dengan jualan ratusan ribu ringgit sebulan pun tak perlu pegang stok dan keluar modal.

PRODUK MUDAH TERJUAL & REPEAT ORDER YANG TINGGI!

Produk utama Mamasab adalah makanan, dan makanan… sangat senang nak di jual. Prospek customer Mamasab adalah semua orang yang ada mulut dan perlu makan. Customers juga tak mudah bosan kerana ada lebih 50 jenis menu didalam Mamasab.

Secara purata, pelanggan akan repeat membeli produk mamasab sebanyak 4-5x sebulan. Kalau tak laku keras, mustahil lah Mamasab berjaya catat jualan 100 juta pada tahun 2020 kan. 🙂

TIADA KONTRAK, BUAT SECARA SANTAI PUN BOLEH.

Ejen Mamasab tak terikat dengan sebarang kontrak. Tiada paksaan untuk buat menjadi ejen Mamasab secara Full time. Nak buat secara santai pun boleh. Tak jadi masalah.


DAH BERSEDIA UNTUK MENDAFTAR SECARA PERCUMA? ISI SAJA BORANG DI BAWAH INI. KAMI AKAN HUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN

KLIK DI SINI UNTUK MENGISI BORANG PENDAFTARANNo comments:

Post a Comment

Featured Post

BENARKAH EMAS ADALAH PELABURAN TERBAIK SEPANJANG ZAMAN?

Salam sahabat semua.  Emas seperti yang kita ketahui adalah logam yang amat tinggi nilainya. Jadi tidak hairanlah sejak sekian lama, emas di...