Featured Post

BELI EMAS RM10 DI QUANTUM METAL? BIAR BETUL....

Image
CARA MUDAH UNTUK DAFTAR QUANTUM METAL DNR GOLD TEAM KLIK SAJA LINK DI ATAS ATAU SCAN QR CODE Prof Madya Dr Nik Rahim Nik Wajis  Founder DNR Gold Team Salam sahabat semua.  Emas seperti yang kita ketahui adalah logam yang amat tinggi nilainya. Jadi tidak hairanlah sejak sekian lama, emas dijadikan sandaran mata wang di seluruh dunia. Harga emas yang amat stabil menjadikan ianya sebagai salah satu pelaburan jangka panjang yang amat menguntungkan. Hari ini dengan teknologi yang ada, pelaburan dalam emas tidak lagi serumit sebelum ini. Jika sebelum ini, kita terpaksa ke kedai emas untuk mendapatkan emas dan kemudian menyimpannya, namun kini kita tidak lagi perlu melakukannya sedimikian rupa. Kini kita boleh membeli emas dan melaburkannnya dengan cara yang amat mudah dan selamat. Kita tak perlu lagi khuatir emas yang kita simpan di rumah dicuri atau dirompak. Emas hanya dihujung jari anda! Apa yang lebih menarik, kini melalui Quantum Metal (QM), anda bukan sahaja boleh melabur dalam emas, t

PELUANG MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA 50% BERSAMA NAM PUBLICATIONS

Salam sahabat semua.

Kita semua tahu, pandemik Kovid -19 ini benar-benar memberi kesan dalam kehidupan kebanyakan anggota masyarakat. Namun kesan pasti berbeza antara satu golongan dengan golongan yang lain. Bagi mereka yang kaya raya, pandemik mungkin sekadar mengurangkan keseronokan mereka membeli belah dan makan angin ke luar negara yang menjadi rutin tetap setiap tahun. Bagi pemilik gedung-gedung perniagaan besar, meskipun terkesan dengan pandemik ini, namun pastinya tidak sama dengan golongan peniaga kecil begitu juga dengan mereka yang terpaksa diberhentikan kerja kerana majikan tidak lagi mampu untuk membayar gaji mereka.
Meskipun pihak kerajaan telah membelanjakan berbillion ringgit bagi membantu meringankan beban kewangan yang ditanggung oleh golongan yang kurang bernasib baik ini, namun ianya jauh dari mencukupi.
Setiap anggota masyarakat perlulah merasa simpati dengan golongan ini dan sewajarnya tampil memberikan bantuan berdasarkan kepada kemampuan masing-masing.

NAM Publications juga tidak sekadar berpeluk tubuh melihat kesengsaraan yang dialami oleh golongan ini lantas tampil untuk turut m membantu. Namun bantuan yang dimaksudkan bukanlah berbentuk wang ringgit kerana  NAM Publications hanyalah sebuah syarikat Bumiputera kecil yang tidak mampu menyediakan bantuan kewangan kepada sahabat-sahabat yang kurang bernasib baik. Sebaliknya NAM Publications  membuka ruang bagi setiap anggota masyarakat di luar sana untuk menjana pendapatan dengan menajdi wakil jualan dengan pulangan sehingga 50% dari hasil jualan buku-buku terbitan NAM Publications.


Antara buku terbitan NAM Publications ialah:

Kenapa Saya Tidak Jadi Jutawan

Buku ini ditulis oleh Prof Madya Dr Nik Rahim bin Nik Wajis, Pensyarah Fakulti Syariah dan Undang-Undang, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM). Buku ini diterbitkan pada tahun 2017 dan telah berjaya dijual sebanyak 3,000 naskhah. Buku ini juga boleh didapati di Perpustakaan Desa di seluruh negara.

Buku ini merupakan penulisan dan perkongsian penulis berhubung perancangan kewangan Islam. Penulis menggariskan beberapa sebab utama kegagalan masyarakat dalam perancangan kewangan. Antara punca utama adalah kegagalan mengawal nafsu belanja. Di dalam buku ini, penulis kerkongsi beberapa tips yang sangat berkesan untuk melawan nafsu ketika berbelanja.


Harga Buku RM30.00
Pos: RM6.00
Insentif: RM15.00 bagi setiap jualan




Untuk menjadi wakil jualan NAM Publications, sila hubungi nombor di bawah.

Salam Ukhuwah dari saya. Prof Madya Dr Nik Rahim Nik Wajis +6018 356 3832 (Call/Whatsapp) / +6014 820 7111 (call /sms only) Nilai, Negeri Sembilan

Comments

Popular posts from this blog

Faktor Penghijrahan Nabi Muhammad S.A.W

BELI EMAS RM10 DI QUANTUM METAL? BIAR BETUL....

WAKAF EBOOK UNTUK DIMANFAATKAN OLEH SEMUA